Weensu.dk - En ansvarlig og bæredygtig markedsplads

foreverandever-amen

Foreverandever-amen – Zero Waste Shopping

Hos ForeverAndEver – Amen! er vi hverken religiøse eller frelste – overhovedet ikke! Men vi vil gerne slå et slag for et mere bæredygtigt hverdagsforbrug. Et forbrug, der nærmer sig “zero waste”. Det gør vi ved at tilbyde plastikfrie alternativer til konventionelle produkter. Derfor finder du her en række produkter til blandt andet husholdningen og din personlige pleje, som kan dagligdags ting som plastikposer, sølvpapir og plastfilm, produkter du giver til dine børn, rengøringsprodukter, shampo, tandpasta, makeup osv.

Vi forsøger at samle alle de bedste zero waste-alternativer til konventionelle produkter på ét sted. Vi har undersøgt produkterne grundigt. Når du handler hos os, kan du derfor være sikker på, at det du køber er komposterbart (eller genanvendeligt) og dermed ufarligt for både dig og naturen – amen to that! 

Plastikfri – jo jo, men ikke fra dag 1!

Du behøver ikke altid starte med at ændre vaner for at leve mere bæredygtigt. Nogle gange er det nok bare at skifte et produkt ud med et andet. Start i køkkenskuffen, på badeværelseshylden, eller i puslebordet. Du behøver ikke gøre det hele på en gang – du behøver måske slet ikke at gøre det hele, men gør lidt! Gør det, du kan!

Er der noget, du savner, så send os en mail, find os på facebook, eller smid en kommentar sammen med din ordre. Måske kan vi hjælpe! Med tiden, vil vi gerne være din foretrukne one-stop-zero waste-webshop, så vi tilføjer løbende nye produkter og udvider vores sortiment. 

Pssst! Vores pakker er selvfølgelig så miljøvenlige som overhovedet muligt. Dvs, at vi først og fremmest genanvender al emballage fra vores leverandører. Hvis vi hernæst har behov for at købe ny emballage, vil den altid være lavet af genbrugspap og lukket med papirtape uden lim med opløsningsmidler. Hvis du bor i Aarhus eller kommer forbi, er du også altid velkommen til selv at samle din pakke op, og spare både din pengepung og miljøet for forsendelsen.

Weensu.dk
Left Menu Icon
Cart Menu Button Icon0
Indkøbskurv