Upcycled AGRAIN 03 Maskmel – Stout (Højt fiber og protein indhold)

39,00 DKK

NYHED: Bæredygtig, sund og upcycled mel lavet af industriel fødevare spild (mask)- sådan så malten ikke kun bliver brugt en gang til produktion af øl, men bliver genanvendt til denne mel. Hvorfor give mask til køer eller smide det ud – når vi har opfundet en metode til at omdanne det til en lækker mel, som er sundere end andre mele på markedet (højt protein og højt fiber indhold). 

AGRAIN produkterne er en verdensnyhed og baseret på en teknologi udviklet her i Danmark – og første produktionsanlæg ligger også i Danmark, så lokalt produceret. Med teknologien kan vi omdanne rester fra øl og whiskybrygning til sunde fødevarer. Vi håber du vil forsøge dig med denne genanvendte mel.  

AGRAIN Maskmel 03 er en aromatisk mel lavet af mask fra økologiske danske bryggerier. Når
brygmesteren mæsker sin malt fremdyrkes nye delikate smage der kombinerer korn-
og maltsmagene. AGRAIN stout maskmel har en mørk farve og smagsnoter af kaffe og chokolade. Når du anvender AGRAIN stout maskmel i dit brød vil farven blive en smule mørkere.

Fordi den er så høj på fiber og protein giver den en anderledes hæveevne, i bagværk anbefaler vi at erstatte ca. 10% af samlede mængde mel med maskmel. Men selv 10% betyder meget for din sundhed – for erstatter du 8% i et almindeligt pølsebrød med AGRAIN maskmel så får du +70% kostfibre. Du kan også finde opskrifter på vores hjemmeside: www.agrainproducts.com eller på instagram og facebook (agrainproducts).   

  Spørg os

Beskrivelse

Maskmel er et sundt og bæredygtigt tilskud til dit brød og bagværk. Maskmelen produceres af korn, der allerede har haft sin første anvendelse som base for ølbrygning. Mask starter som maltet byg, der i bryggeriet mæskes, i denne proces brydes kornet og tilgangen til næringsstoffer øges.

Vi udvikler nye madvarer der tilfører nye smage og muligheder til vores daglige måltider samtidig med at vi målrettet anvender ressourcer, der ellers ville gå til spilde. Vi arbejder sammen med danske økologiske bryggerier for at mindske madspild og sikre en cirkularitet i vores fødevaresystem.

Melen indeholder ca. dobbelt så mange proteiner og 12 gange så mange fibre som almindelig hvedemel – det er altså en “sundheds supertanker”.

Yderligere information

Vægt 0.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Upcycled AGRAIN 03 Maskmel – Stout (Højt fiber og protein indhold)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

General Enquiries

There are no enquiries yet.