Personligt Bogur

750,00 DKK

Bestil dit helt eget og personlige bogur, lavet i din egen bog. Det er nemt,  alt du skal gøre er at følge vores 5 trins guide, som du finder i beskrivelsen.

  • Gratis fragt frem og tilbage
  • Vi sender dit ur inden for 7 arbejdsdage, efter vi modtager bogen

VÆLG DIT DESIGN HER

Ryd
Afsendt indenfor 1-3 arbejdsdage
  Spørg os
Sælges af:  GodTid
0 out of 5
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Med et personligt bogur kan du få netop din yndlingsbog som et flot bogur. Du bestemmer selv bogen og det færdige design, vi klarer resten!

Før du bestiller dit personlige bogur er det vigtigt at du følger vores guide, for at finde den rigtige bog og få det bedste resultat.

  1. Find din bog
  2. Bestem dit design
  3. Bestil, og print din gratis pakkelabel
  4. Send din bog
  5. Modtag dit nye bogur

1. FIND DEN RIGTIGE BOG

Det er vigtigt at finde den rigtige bog. Det gælder både udseendet, men også den stand som bogen er i, det er nemlig ikke alle bøger der egner sig til at blive lavet til et bogur. Vi har lavet nogle anbefalinger som din bog skal opfylde. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os, ved f.eks. at sende et billede til vores mail [email protected]

Hardback: Din bog skal være hardback, det vil sige at den skal have et hårdt omslag som ikke kan bukkes. Dette er nødvendigt, da bagsiden skal kunne fungere som stander for uret. (paperback bøger kan derfor desværre ikke bruges)

Bogen skal være i god stand: For at sikre kvaliteten af uret skal bogen være i rimelig god stand. Vi anbefaler at forsiden ikke er for slidt eller misfarvet, den må ikke være skæv eller bukket. Vi beder dig om specielt at være opmærksom på de tre følgene ting.

  1. Som hovedregel skal bogen kunne klare at være slået helt op, sådan at både bag- og forside ligger næsten fladt på bordet
  2. Bogen må ikke være flækket, eller side løst i samlingen mellem ryggen og bagsiden.
  3. Bagsiden må ikke side for løst på bogryggen


Rigtig størrelse: For at selve uret på skal passe ind i bogen, og at bogen ikke skal blive for stor i forhold til designet uden på, beder vi om at bogen overholder følgende minimum og maks mål.
Bogen må max. være (21 x 15 x 5 cm) og skal minimum være (10 x 10 x 2 cm)


Udesende: Tænk over bogens udeseende og hvordan det vil matche visere og markører. Vi anbefaler at man ikke bruger bøger med et fotografi eller et andet detaljeret forside billede. Typisk fungerer forsider med farvede mønstre eller simple motiver bedst.

2. DESIGN

Vælg dit design når du bestiller, ved at indtaste de ønskede design over køb knappen. Du kan se eksempler på de forskellige design variationer i produkt billderne.

3. BESTIL OG PRINT DIN PAKKELABEL

Når vi har modtaget din bestilling, sender vi et link hvor du kan downloade en gratis pakkelabel, der dækker forsendelsen af din bog til os. En nærmere beskrivelse  findes i linket.

4. SEND DIN BOG

Sørg for at bogen er pakket forsvarligt ind, så den ikke tager skader under transporten

5. MODTAG DIT UR

Så snart vi modtager bogen går vi igang med at lave dit nye bogur. Vi afsender boguret inden for 7 arbejdsdage.

Du kan finde en grundigere beskrivelse på vores hjemmeside god-tid.dk/personligt-bogur
Du er også velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål ved at sende en mail til [email protected]

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Personligt Bogur”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

General Enquiries

There are no enquiries yet.