Udgivet i

Tips til bæredygtig corona vask og -rengøring

Tips til en bæredygtig rengøring.

Engang i imellem er det bare lækkert at få gjort HELT rent. Især her under corona tiden kan det altså godt svare sig at give rengøringen et ekstra nap.

Vil du have bæredygtig rengøring og samtidigt reducere lugt derhjemme? Lugten af af fugt, der hvor man har sit overtøj og sko, er ikke det skønneste man kunne drømme om. Men duften af Ajax eller stærk vaskepulver er altså ikke særlig bæredygtig…

Og har du nogensinde følt, at lige meget hvad du gør, så får du bare sure sokker af dine vinterstøvler?

I dag vil vi fortælle dig om et nyt dansk produkt, som kan fjerne den dårlige lugt – helt naturligt.

Lugtfjerner med probiotika

Tidligere professionelle håndboldspiller, Anja Byrial Hansen, ved om nogen, at sportstøj kan få en genstridig lugt, som kan være svær at vaske ud.

Hun har netop startet virksomheden Byoms ApS sammen med ingeniør, Rikke Stein Omby. Kvinderne producerer probiotisk vaskemiddel, rengørings sæber og lugtfjerner sprays, som du kan bruge til sportsudstyr som sko, hjelme, måtter, boksehandsker og alt muligt andet der ikke går i vaskemaskinen.

Probi-hvad for-noget…?

Overalt i hjemmet findes dårlige bakterier. Disse bakterier giver dårlig lugt og har dårlig indvirkning på vores helbred. Ved almindelig rengøring forsøger vi, at dræbe de dårlige bakterier, vi desinficerer, men bakterierne kommer meget hurtigt igen.

Probiotika er naturlige, gode bakterier, som bekæmper de dårlige, lugtende bakterier. Når du spreder probiotika sæbe ud over en overflade, vil de hurtigt få bekæmpet de dårlige og det allerbedste er, at de fortsætter med at virke i op til 8 dage.

Har du lyst at prøve de lækre produkter – med eller uden duft? Så kig her på vores shop.

Virksomheden er igang med at certificere produkterne med ecocert.

opvask-probiotika