Udgivet i

Støt dit lokalsamfund

Bruger du over eller under de gennemsnitlige 5.400 kr pr husstand på julegaver?

Nogle køber få gaver andre køber mange. Nogle køber luksus andre køber praktisk. Vi er forskellige allesammen og sikke et held💚🧡💛💙

I dag er vi nået til låge nr 9 i vores bæredygtige julekalender. Og det skal handle om dig og de mennesker du bor omgivet af.

Julen er hjerternes fest

Det handler nemlig slet ikke om penge. Det handler om det hjerte der giver, og det hjerte der modtager. Og der er helt sikkert nogen mennesker – tæt på hvor du bor – der godt kunne have brug for dig.

Tænk lige over om der er nogen du kan glæde denne her jul. En i din opgang? En du ofte ser på gaden? Plejehjemmet i byen?

Du kan hjælpe dit lokalsamfund ved at købe dine julegaver lokalt, ved at hjælpe med indkøb til julen, et besøg til en der ikke får andre besøg i denne tid… ja – hvad som helst.

Er du blandt dem der ikke skal købe så mange julegaver, så kan det være du i stedet for har bedre tid. Tid til at glæde en anden.

Er du blandt dem der skal give rigtig mange gaver, så håber vi at du vil finde nogle af de små butikker lokalt i dit område.