Udgivet i

Grøn vejviser

Din guide til bæredygtige virksomheder

Det er ikke nogen hemmelighed: IT’S A JUNGLE OUT THERE🐵🦁🦍🐯🐍🦎

At finde vej til grønne produkter, virksomheder, løsninger… Der er lige så mange svar som der er insekter i en jungle.

Og det er med god grund.

Der er nemlig utallige perspektiver at tage på bæredygtighed. Er du optaget af miljø? Sociale forhold? Klimaforandringer? Er du værdi-orienteret mod vegansk livsstil? Regnskoven? Afrika? Plastikfri produkter? Der findes ikke nogen enkle svar på så omfattende et begreb som bæredygtighed.

Fx: Varer produceret i en socialøkonomisk virksomhed for udsatte kvinder i Nepal, er ikke det allerbedste ift. CO2 udledning og klimaforandringer. Men hvordan skal vi måle det op imod at give mennesker en levevej og indtægt? Det kan man ikke!

Her hos Weensu.dk har vi et blødt hjerte for sociale projekter. Derfor er vores over 50 sælgere en god blanding af små producenter – flere med social profil – og nogle miljøvenlige men mere konventionelle produkter – såsom genbrugelige sugerør og madopbevaringsløsninger.

Din grønne vejviser

Hvis du ikke allerede kender Go Green Danmark, så er det et andet virkelig godt sted at finde inspiration til dine indkøb. Du kan søger efter steder at spise en god middag, bæredygtige butikker eller andre typer virksomheder.

Alle nævnte virksomheder er medlem af Go Green Danmark – det er Weensu.dk selvfølgelig også.

Vælg med omtanke – det gør vi!

grøn-vejviser