Weensu.dk - En ansvarlig og bæredygtig markedsplads

RainTree

RainTree

En RainTree taske giver god mening. Taskerne fra RainTree er håndlavede af kvinder i et Fair Trade projekt i Indien. Når du køber en RainTree taske, er du med til at give handicappede og enlige mødre fast arbejde under ordnede forhold og gode arbejdsvilkår. De enlige mødre, kan gennem deres arbejde sende deres børn i skole, så de bliver uddannet og kommer væk fra et liv på gaden. Derudover kan de også få gratis lægehjælp og medicin, hvis de har brug for det.

RainTree tasken er desuden også bæredygtig. Det vil sige at du er med til at rydde lidt op i lokalområdet i Indien. Tasken er nemlig lavet af ca. 40 indsamlede og omsmeltede plastikflasker.

Tasken er fantastisk at have i hjemmet og kan bruges til alt. Den er bl.a. meget populær som strand-, pusle- og indkøbstaske. De smukke farverige tasker er praktiske til mange ting, lige fra indkøb og vasketøj om vinteren, til strand – og weekendtur om sommeren. Bruger du tasken hver gang du køber ind, spare du ikke kun penge, men du sparer også miljøet for utrolig meget plastik.


show blocks helper

Viser alle 2 resultater

Tilmeld dig til vores Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores Nyhedsbrev - følg med i hvad der sker på vores blog og hold dig opdateret på spændende kampagner og tilbud.

Du er nu tilmeldt!

Weensu.dk