Weensu.dk - En ansvarlig og bæredygtig markedsplads

Florascent

Florascent fremstiller dufte, der genopliver det 17. århundredes europæiske tradition for parfumekunst. Florascent ønsker kun at bruge de allermest udsøgte naturlige råmaterialer.  Hver flakon bliver fyldt og lukket med håndkraft, og pakket i håndlavede papirrør.

Til produktionen af Florascents naturlige parfumer bruges der i fremstillingen kun de reneste blomsteressenser og specielt producerede aromatiske plante ekstrakter.

Udover et dybdegående kendskab til de traditionelle produktionsteknikker, kræver kreationerne også en masse erfaring i at arbejde med sjældne og dyre materialer. Det er denne viden og erfaring, der findes i duftenes unikke karakter.

Der foretages hele tiden kvalitetskontrol for at sikre, at de høje kvalitetskriterier bliver overholdt. Alle ingredienser er så vidt muligt økologiske og resten er 100 % naturligt.

florascent parfume hos Weensu.dk

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Tilmeld dig til vores Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores Nyhedsbrev

Gå ikke glip af de ekstra gode tilbud, herunder eksklusive rabatkoder, som vi kun sender ud til vores trofaste kunder og nyhedsbrev modtagere. Tilmeld dig til vores nyhedsbrev her.

Du er nu tilmeldt!

Weensu.dk
Left Menu Icon
Cart Menu Button Icon0
Indkøbskurv