Weensu.dk - En ansvarlig og bæredygtig markedsplads

Eco Strawz

Eco Strawz

Vil du gerne undgå sugerør i plastik? Så skal du i stedet vælge Eco-Strawz og du er med til at gøre en forskel for vores jord som bugner af plastik, som den skal kæmpe med at nedbryde længe efter du og jeg ikke er her mere.

Eco-Strawz laver genanvendelige sugerør i glas, stål og bambus – og alle er naturligvis uden BPA og anden skadelig kemi. Du kan bruge de miljøvenlige sugerør igen og igen. Sugerørene kan anvendes til både varme og kolde drikkevarer.

Sugerørene fra Eco-Strawz kan du få i forskellige tykkelser og længder. Der er til tyndtflydende drikkevarer og til mere tyktflydende drikkervarer som smoothies. Til mindre børn kan du få korte sugerør, som gør det nemmere for dit barn at håndtere. Eco-strawz tåler opvaskemaskinen og du kan få en lille børste til at rengøre dem med indvendigt.

Vælg Eco-Strawz sugerør og skån dig selv og din familie for skadelig kemi, samtidig med at du gør vores miljø en tjeneste.


show blocks helper

Viser alle 17 resultater

Tilmeld dig til vores Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores Nyhedsbrev - følg med i hvad der sker på vores blog og hold dig opdateret på spændende kampagner og tilbud.

Du er nu tilmeldt!

Weensu.dk