Weensu.dk - En ansvarlig og bæredygtig markedsplads

Cocoon Company

Cocoon Company producerer kapokdyner, -puder og -madrasser til hele familien. Kapok er en 100% naturlig og økologisk naturfiber, der vokser frit i de tropiske regnskove. Kapok er miljøvenligt, da der ikke bruges pesticider eller insektmidler under produktionen og forarbejdning af kapokfibrene. De specielle kapokfibre anbefales især til allergikere, da de indeholder et naturligt antibakterielt bitterstof, som gør det umulig for husstøvmider at leve i kapokken.

Det kan være en næsten umulig opgave at undgå støvmider helt i hverdagen. Dog er der en række tiltag, du kan inddrage for at mindske støvmiders udbredelse i dit hjem. Det er kendt blandt mange, at støvmider trives allerbedst i dyner, puder og generelle materialer i soveværelset. Med økologiske kapok dyner og puder reduceres støvmidestanden drastisk, hvilket i sidste ende er til gavn for både dig selv og din familie.

Produktionen af kapok er bæredygtig og en vigitig del af den lokale befolknings levegrundlag. Kapok er dog ikke så udbredt fordi træet har mange skarpe torne, som vanskeliggøre høsten. Når man køber et kapokprodukt, er man med til at sikre regnskovens bevarelse, da kapoktræerne ikke fældes.

Derudover har Cocoon Company deres egen linie af børnemøbler og plakatskinner, som er fremstillet af FSC godkendt træ. Produktionen foregår her i Danmark på forskellige beskyttede værksteder.

cocoon company hos Weensu.dk

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Er du interesseret i Bæredygtighed?

Er du interesseret i Bæredygtighed?

Hvis Ja, så tilmeld dig her og følg med i udviklingen på området. Vi vil gøre vores for at sende spændende og relevante nyhedsbreve til dig.

Du er nu tilmeldt!

Weensu.dk
Left Menu Icon
Cart Menu Button Icon0
Indkøbskurv