Weensu.dk - En ansvarlig og bæredygtig markedsplads

Ailefo

Ailefo

Hvad er Ailefo modellervoks?

Ailfo er en familieejet virksomhed beliggende på solskinsøen Bornholm. Christiane Larsen og hendes familie har ofte brugt tid på at være kreative sammen, men de savnede et produkt, der kunne leve op til deres krav om alllegivenlighed og miljøvenlighed. På den baggrund og efter mange forsøge fandt de frem til den helt rigtige opskrift på den økologiske modellervoks. Siden da er det gået stærkt. Ailefo økologisk modellervoks kan nu købes i mange lande.

Hvad indeholder Ailefo modellervoks?

Ailefo modellervoks indeholder fødevaregodkendte råvarer af høj kvalitet. Råvarerne er økologisk certificeret. Farverne er naturlige farver udtrukket af blandt andet blågrøn-alge, røde frugter og grøntsager, græs og andre grønne planter. En vigtig bestanddel af Ailefo modellervoks er de økologiske planteolier. De gør modellervoksen ekstra blød og nem at ælte – og så giver de bløde hænder.

Hvad indeholder Ailefo modellervoks ikke?

Der er ingen parfume eller parabener i modellervoksen. Ailfo er A-mærket, det betyder at modellervoksen udover den danske lovgivning lever op til endnu strammere krav i forhold til tungmetaller, allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer.

Alt dette gør, at dit barn faktisk kan smage på modellervoksen helt uden du behøver frygte det. Den smager dog ikke godt, så den skal nok blive spyttet ud igen.

Ailefo er pakket i miljøvenlig emballage. Der er taget mest mulig hensyn til genanvendelighed og emballagen er nem at adskille i forbindelse med affaldssortering.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Tilmeld dig til vores Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores Nyhedsbrev - følg med i hvad der sker på vores blog og hold dig opdateret på spændende kampagner og tilbud.

Du er nu tilmeldt!

Weensu.dk