Weensu.dk - En ansvarlig og bæredygtig markedsplads

Tip #17 Eco Make-up

Vælg make-up uden skadelig kemi

Make-up kommer direkte på din hud, og er derfor det allervigtigste at erstatte med noget uden skadelige stoffer. Næst efter det du spiser, er det dét du kommer på huden, der optages mest i kroppen.

For din sundheds skyld alene skal du vælge de bæredygtige produkter. Indenfor make-up og skønhedsprodukter er der flere ceritficeringer; de mest kendte er:

  • Svanemærket sikrer miljøet og forbyder mikroplast i produkterne
  • Den blå krans fra Astma- Allergi Danmark til allergikerne, ligesom det internationale mærke (men dansk-grundlagte) Allergy Certified
  • EcoCert garanterer, at produktet er økologisk
  • NaTrue-mærket er en certificering skabt af europæiske producenter af naturkosmetik
  • Solsikke-mærket er et vegansk mærke, der er registreret hos The Vegan Society, der er også forskellige cruelty free mærker, som leaping bunny og PETA

Hos Weensu screener vi alle produkterne for de kommer til salg, da vi gerne vil hjælpe dig med at undgå skadelige stoffer og passe på miljø og de mennesker der arbejder med fremstilling af produkterne.

Lige nu har vi skønne make-up produkter så som Eco-cert certificerede og veganske foundation produkter og flotte øjenskygger fra Studio 78 Paris.

Indenfor hudpleje har vi et stort udvalg fra mange forskellige brands – alle med bæredygtighed som fællesnævner. Måske er det tid at udforske nogle af de producenter der har sundhed og miljøvenlighed som deres DNA. Kender du fx Fair Squared – en FairTrade, NaTrue og vegansk producent af ? Eller Ku.tis, som er håndlavede produkter fra Wales?

Konventionel glimmer lavet af mikroplastik

– men du kan vælge eco glimmer

Vidste du at mikroplastik er hovedingrediensen i glimmer? Der skrives pt mange artikler om at glimmer burde forbydes. Det er vi enige i – når det kommer til den af mikroplastik. Men man kan jo bare vælge noget andet. Der findes fine produkter af bionedbrydeligt materiale – se bare her

Vi håber du vil tænke dig godt om og se efter eco make-up næste gang du skal have noget nyt.

plastikfri-glimmer

Eco glimmer

Vi vil rigtig gerne høre din mening

Leave a reply

Er du interesseret i Bæredygtighed?

Er du interesseret i Bæredygtighed?

Hvis Ja, så tilmeld dig her og følg med i udviklingen på området. Vi vil gøre vores for at sende spændende og relevante nyhedsbreve til dig.

Du er nu tilmeldt!

Weensu.dk
Left Menu Icon
Cart Menu Button Icon0
Indkøbskurv