Weensu.dk - En ansvarlig og bæredygtig markedsplads

Tip #14 Inspiration til til-og-fra kort

Hygge med hjemmelavede til-og-fra kort

Så er det weekend og tid til at få overblik over julegaverne. Er du godt med eller mangler du stadig at finde på noget? Hvis du skal have inspiration så kig på vores budget-inddelte liste over gaver til ham og hende lige her.

Der skal pakkemærker på – ellers ender det galt 😉

Kan du se dig selv stå på hovedet i kassen med papir og gavebånd 23. december lige inden sengetid? Du er nok næppe den eneste, der liiige havde glemt at tænke på til-og-fra-kort.

Her kommer nogle forslag til hvad du kan bruge som til-og-fra-kort med et bæredygtigt tvist:

  1. Lav hjemmelavede kort med børmene. I kan bruge kraftigt karton, tomme mælkekartoner eller pap fra noget emballage (fx hvis du har købt gaver online). Klip små stykker ud og lav enten tegninger eller find et julekatalog, som I kan klippe elementer ud fra og lime på. Du kan også lade Bettina fra Finurligheder inspirere dig her.
  2. Brug plastikfri karklude fra VibsMø. De lidt stive klude er perfekte som julekort eller til-og-fra-kort. Du kan fint skrive på bagsiden med kuglepen. Efterhånden vil din hilsen blive vasket væk, men den vil sikkert bringe glæde de første par gange modtageren tager fat i din karklud. Du får 3 stk for 85 kr, så det er ikke mere end prisen på tre julekort. Se dem her.
  3. Endelig kan du vælge at skrive direkte på gavepapiret – evt klip et stykke ensfarvet papir ud og klæb på. Klip et hjerte eller noget andet sødt, så bliver modtageren sikkert ekstra glad for din personlige hilsen.

Tak fordi du læste med. Vi ønsker dig en fredelig weekend:-)

Vi vil rigtig gerne høre din mening

Leave a reply

Er du interesseret i Bæredygtighed?

Er du interesseret i Bæredygtighed?

Hvis Ja, så tilmeld dig her og følg med i udviklingen på området. Vi vil gøre vores for at sende spændende og relevante nyhedsbreve til dig.

Du er nu tilmeldt!

Weensu.dk
Left Menu Icon
Cart Menu Button Icon0
Indkøbskurv