Weensu.dk - En ansvarlig og bæredygtig markedsplads

Tip #3 til bæredygtig vask og rengøring

Tips til en bæredygtig hverdag om vask og rengøring.

Engang i imellem er det bare lækkert at få gjort HELT rent. Især her om vinteren kan der altså godt lugte lidt af fugt, der hvor man har sit overtøj og sko. Men duften af Ajax er altså ikke særlig bæredygtig…

Og har du nogensinde følt, at lige meget hvad du gør, så får du bare sure sokker af dine vinterstøvler?

I dag vil vi fortælle dig om et nyt dansk produkt, som kan fjerne den dårlige lugt – helt naturligt.

Lugtfjerner med probiotika

Tidligere professionelle håndboldspiller, Anja Byrial Hansen, ved om nogen, at sportstøj kan få en genstridig lugt, som kan være svær at vaske ud.

Hun har netop startet virksomheden Byoms ApS sammen med ingeniør, Rikke Stein Omby. Kvinderne producerer probiotisk vaskemiddel, rengørings sæber og lugtfjerner sprays, som du kan bruge til sportsudstyr som sko, hjelme, måtter, boksehandsker og alt muligt andet der ikke går i vaskemaskinen.

lugtfjerner-spray

Probi-hvad for-noget…?

Overalt i hjemmet findes dårlige bakterier. Disse bakterier giver dårlig lugt og har dårlig indvirkning på vores helbred. Ved almindelig rengøring forsøger vi, at dræbe de dårlige bakterier, vi desinficerer, men bakterierne kommer meget hurtigt igen.

Probiotika er naturlige, gode bakterier, som bekæmper de dårlige, lugtende bakterier. Når du spreder probiotika sæbe ud over en overflade, vil de hurtigt få bekæmpet de dårlige og det allerbedste er, at de fortsætter med at virke i op til 8 dage.

Har du lyst at prøve de lækre produkter – med eller uden duft? Så kig her på byoms shop.

Virksomheden er igang med at certificere produkterne med ecocert.

opvask-probiotika

Vi vil rigtig gerne høre din mening

Leave a reply

Er du interesseret i Bæredygtighed?

Er du interesseret i Bæredygtighed?

Hvis Ja, så tilmeld dig her og følg med i udviklingen på området. Vi vil gøre vores for at sende spændende og relevante nyhedsbreve til dig.

Du er nu tilmeldt!

Weensu.dk
Left Menu Icon
Cart Menu Button Icon0
Indkøbskurv