Weensu.dk - En ansvarlig og bæredygtig markedsplads

Er det sundt at gå i seng med kunsten?

Her på Weensu kan du nu købe økologisk sengelinned med kunst, så ja det er faktisk muligt at gå i seng med kunsten og få en sundere nattesøvn. Her får du et lille indblik i hvem jeg er og hvorfor jeg har skabt brandet ART FOR LIVING.

Til daglig er jeg kunstner og arbejder i mit værksted/galleri i København. Her skaber jeg moderne malerier fyldt med livsglæde og grafisk kant.

For ca 3 år siden tog jeg beslutningen om at satse 100% på min kunst og forlade mit faste job som lønmodtager.

Drømmen var at leve af min kunst, så jeg kunne beskæftige mig med den hver eneste dag. Den drøm er blevet opfyldt og i dag er jeg den glade ejer af mit eget galleri, og mine malerier skaber glæde i mange hjem.

Kunst er en helt naturlig del af mit liv og det har den altid været. Og netop derfor har det tit undret mig, at mange ser kunsten som noget meget højtideligt og fornemt noget, som kun er forbeholdt fine og fornemme mennesker. Det undrer mig også at vores samfund har skabt en illusion om at kunst helst skal være meget mærkeligt noget, der absolut skal tages stilling til rent intellektuelt. Jeg synes kunst er noget man skal mærke og føle og ikke nødvendigvis bør beskrive. I min verden er god kunst en kombination af former og farver som løfter mit humør og taler til mig i alle de situationer hvor jeg møder den. Den holdning er helt sikkert grunden til at maler jeg som jeg gør.

Den holdning er også grunden til at jeg har skabt ART FOR LIVING. Jeg mener, at vi i hverdagen skal møde kunst i forskellige situationer. Kunst er levende, og derfor skal vi også opleve kunsten i hverdagens små øjeblikke og praktiske gøremål. Så vi inspireres i løbet af dagen, og ikke kun, når vi har tiden til at stoppe op for se på et værk på væggen. Af den grund har jeg startet produktionen af mit økologiske sengelinned med kunst. For hvorfor ikke blive omfavnet af kunst og lade det være det første, du møder om morgenen?

Fokus på økologi

Jeg har brugt lang tid på at finde den rette leverandør til mit sengelinned, fordi jeg efterspurgte en blid og hensynsfuld produktion af mit produkt og ønskede 100 % økologi af høj kvalitet. Det lykkedes efter at have søgt med lys og lygte og jeg er stolt af at mit sengelinned er 100 % økologisk og GOTS-certificeret. Det giver dig mulighed for at sove godt, uden unødvendig kemi og med god samvittighed overfor miljøet.

Som højgravid og med det ene ben på vej på barselsorlov, er jeg rigtig glad for at jeg tog beslutningen om at mit sengelinned skulle være økologisk. Jeg sover godt om natten med tanken om at min baby ikke bliver udsat for helt unødvendige påvirkninger fra kemi. Så det lange seje træk med at finde den rette leverandør er godt givet ud, rent personligt. Men udover det kan jeg også mærke at det er blevet en vigtig del i mange menneskers hverdag at tage et grønnere valg.

GOTS står for: The Global Organic Textile Standard) er en standard for økologiske fibre. Certificeringen giver garanti for en miljømæssigt og socialt ansvarlig produktion gennem hele forsyningskæden.
Læs mere om GOTS-certificeringen her: https://global-standard.org/
https://www.weensu.dk/vendor/art-for-living-by-vibeke-lerfeldt-bjerker/
Vi vil rigtig gerne høre din mening

Leave a reply

Er du interesseret i Bæredygtighed?

Er du interesseret i Bæredygtighed?

Hvis Ja, så tilmeld dig her og følg med i udviklingen på området. Vi vil gøre vores for at sende spændende og relevante nyhedsbreve til dig.

Du er nu tilmeldt!

Weensu.dk
Left Menu Icon
Cart Menu Button Icon0
Indkøbskurv