Weensu.dk - En ansvarlig og bæredygtig markedsplads

Verdens Bedste Nyheder

Ja, de findes faktisk. Og de har netop lanceret en ny online platform om FN’s Verdensmål. Den nye side hedder www.verdensmaal.org og er den første af sin art i verden.

Og hvad skal vi så med den?

FN’s verdensmål har fået rigtig godt fat i danskerne. Både virksomheder, skoler og private arbejder konkret med initiativer relateret til verdensmålene. Siden skal samle alle nyheder, initiativer og resultater af dette arbejde. Fx kan du indsende information omkring dit eget verdensmåls-event, eller du kan blive inspireret af hvad andre gør, og deltage i andres events.

Karoline Rahbek, Head of Communication, forklarer:

Hvis vi skal nå Verdensmålene i 2030, er det afgørende, at vi alle sammen lærer om dem. Kun sådan kan vi sikre, at vores politiske ledere tager ansvar og leverer resultater på klodens største udfordringer – men det er også vigtigt, fordi alle selv kan gøre noget, hvad enten det er som privatperson, arbejdsplads eller organisation. Jo flere der ved, hvordan vi kan handle for Verdensmålene, jo flere kan være med til at vende udfordringer til løsninger”.

Mød Jesper Theilgaard

Selvom mange arrangementer foregår i København, er der alligevel lidt for os jyder 🙂 Du kan fx møde klimaekspert og meteorolog Jesper Theilgaard i Gjern 24. januar, som vil tale om klimaforandringer lokalt og globalt.

Danmark på en samlet 2. plads 

Vi havde nok en fornemmelse af, at Danmark ikke lå i bunden af listen over, hvor godt vi klarer os på de 17 verdensmål. Men på verdensmål nr 12 klarer vi os ikke særlig godt; det handler og bæredygtigt forbrug og produktion.

Fælles indsats

Weensu.dk har netop verdensmål nr 12 som vores kerneværdi. Vores eksistensberettigelse afhænger fuldstændigt af af to ting:

1) At der er efterspørgsel på bæredygtigt producerede varer.

2) At der er virksomheder, der vil producere under ansvarlige forhold.

Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at facilitere at Danmark også på dette område når i mål. Og kan vi hjælpe med at udbrede viden, vil vi også gøre det.

Så hermed en henvisning til den nye platform – hvad enten du er virksomhed eller som privatperson.

 

 

Vi vil rigtig gerne høre din mening

Leave a reply

Er du interesseret i Bæredygtighed?

Er du interesseret i Bæredygtighed?

Hvis Ja, så tilmeld dig her og følg med i udviklingen på området. Vi vil gøre vores for at sende spændende og relevante nyhedsbreve til dig.

Du er nu tilmeldt!

Weensu.dk
Left Menu Icon
Cart Menu Button Icon0
Indkøbskurv