Weensu.dk - En ansvarlig og bæredygtig markedsplads

Selvvandende og bæredygtige plantekasser fra Squarely

Nyt dansk brand er med på Weensu – GrowOn er bæredygtige plantekasser fra virksomheden Squarely. Squarelys mission er at gøre hverdagen grønnere og samtidig reducere spild. Derfor har de udviklet de smukke og enkle plantekasser GrowOn der bringer lidt af naturen indenfor.

Bæredygtige plantekasser fra Squarely

For det første er plantekasserne skabt af overskudstræ fra byggeindustrien og de indvendige plastikkasser er genbrugte fra fødevareindustrien. Alle dele kan udskiftes når de engang bliver slidt ned, og man behøver således ikke kassere hele plantekassen.

For det andet er plantekasserne bæredygtige i din hverdag, fordi de er selvvandende og derfor ikke så let går til hvis du indimellem glemmer at vande dem. På den måde holder dine planter længere og (og ser dejlige ud!).

For det tredje er flere planter lig med bedre luftmiljø og omdannelse af CO2 til ilt. Desuden tror vi på at grønt er godt både for øjnene og sjælen – og vi får i hvert fald lyst til at gro masser af planter i disse smukke plantekasser!

Forskellige varianter

Plantekassen GrowOn findes i naturlig asketræ, varm grå ask, sort ask eller mørk eg. GrowOn står smukt for sig selv (men det er designet modulært og kan derfor samles).

Den kan også stilles på ben med produktet StandOn, der har to forskellige højdeindstillinger. Eller den kan hænges som altankasse med produktet HoldOn, som består i to stropper af enten nylon eller læder.

Designeren bag

Bæredygtige plantekasser fra SquarelySquarely er udviklet i København af designeren Agnieszka Szwarczewska. Hun er uddannet arkitekt og har i en årrække arbejdet med bæredygtige bygninger. Hun  håber at folk med hendes design vil blive inspirerede til at dyrke flere planter. Hun har ønsket at skabe et funktionelt, simpelt og tidsløst design uden at bruge nye ressourcer.

Agnieszka har valgt plantekassen fordi planter giver en behagelig og afslappende atmosfære – og hun har valgt at muliggøre dette igennem et cirkulært og bæredygtigt design.

 

Vi vil rigtig gerne høre din mening

Leave a reply

Er du interesseret i Bæredygtighed?

Er du interesseret i Bæredygtighed?

Hvis Ja, så tilmeld dig her og følg med i udviklingen på området. Vi vil gøre vores for at sende spændende og relevante nyhedsbreve til dig.

Du er nu tilmeldt!

Weensu.dk
Left Menu Icon
Cart Menu Button Icon0
Indkøbskurv