Weensu.dk - En ansvarlig og bæredygtig markedsplads

Pure Garden krydderier er økologiske krydderiblandinger.

Pure Garden krydderier og folkene bag idéen.

Pure Garden krydderier er et nystartet firma fra Skanderborg. Bag virksomheden står Maria-Louise Beuchert og Aron Hamann. Maria-Louise er kvalitetsansvarlig og produktudvikler, og det er hende, der har hænderne i de økologiske krydderier bogstavelig talt. Hun guider kunderne igennem krydderiernes muligheder og sammensætninger for at finde den bedste smag. Aron tager sig af de mere forretningsorienterede opgaver som logistik, indkøb og produktion.

Sammen udgør makkerparret den ideelle duo i det nichemarked med økologiske krydderier, som de har kastet sig ind på. De kom begge fra en konventionel virksomhed. Her kom idéen til at starte deres egen virksomhed; en som kunne være agil og agere hurtigt efter kundernes behov. Samtidig kunne det økologiske aspekt komme ind over produktionen af krydderier og besvare den efterspørgsel, der er i den danske befolkning på økologiske kvalitetsprodukter.

 

pure garden krydderiblanding

 

Pure Garden krydderier og den supergode smag.

Hos Pure Garden er det smagen, der er i fokus. De sætter simpelthen krydderi på tilværelsen, og den skal smage intenst og godt. En af firmaets spidskompetencer er at sammensætte unikke smagsprofiler, så der er krydderier til dem, som vil have det traditionelle, men der er også mulighed for at prøve nye og anderledes smagssammensætninger.

De bruger blandt andet tørret tang som ingrediens i deres blandinger. Hvorfor tænker du? Ja det er fordi, tørret tang har mange gode kvaliteter. Der er næsten ikke det, som det ikke er godt for. Det er med en bestræbelse på at komme ind i den helt hårde kerne af superfood, at Maria-Louise og Aron eksperimenterer med tang og dets kvaliteter. Selvom krydderierne ikke har betegnelsen ´superfood´, så er de alligevel SUPER smagfulde.

Pure Garden krydderier af økologiske råvarer.

Pure Garden får deres krydderier fra leverandører i Europa, som er økologisk certificerede. Derfor er der garanti for gode og rene råvarer, når Pure Garden sammensætter deres forskellige smagsvarianter. Krydderiblandingerne , som kan fås her på Weensu.dk, produceres lokalt i Skanderborg. Det var netop et af udgangspunkterne i Maria-Louises og Arons forretningsgrundlag, at deres krydderiblandinger skulle produceres lokalt her i Danmark.

 

krydderier-pure-garden

Pure Garden krydderier på er på hylden hos Weensu.dk

Her hos os på Weensu.dk glæder vi os over at have fået Pure Gardens krydderier på ”hylden”. Vi skal alle sammen krydre vores mad, og hvorfor ikke gøre det med et økologisk alternativ med udsøgt smag? Du kan se de forskellige dåser med krydderier fra Pure Garden her. Lad os sammen sætte økologisk smag på verden.

Skrevet af Maibritt Bønnelykke Nielsen.

Vi vil rigtig gerne høre din mening

Leave a reply

Er du interesseret i Bæredygtighed?

Er du interesseret i Bæredygtighed?

Hvis Ja, så tilmeld dig her og følg med i udviklingen på området. Vi vil gøre vores for at sende spændende og relevante nyhedsbreve til dig.

Du er nu tilmeldt!

Weensu.dk
Left Menu Icon
Cart Menu Button Icon0
Indkøbskurv