Weensu.dk - En ansvarlig og bæredygtig markedsplads

Juleinspiration fra Weensu.dk; bæredygtighed i juletiden.

Juleinspiration fra Weensu.dk til dig.

Juleinspiration fra Weensu.dk er en idébank til dig, som gerne vil igennem julen med fokus på bæredygtighed. Vi har i tidligere blogs skrevet om julegaveidéer til `hende og ham´ se den her. Der er også en blog om julegaveidéer til ´børn´ se den her. Dette indlæg handler om inspiration til julepynt, dekorationer og julefrokosten. Samt hvad du gør i januar, når helsepatruljen sætter ind.

Vi har på Weensu.dk en masse brugskunst, som kan bruges i julen. Vi har blandt andet det fine recyclede juletræ fra REdone, det er lige klart til at hænge dine bedste julekugler og pynt på. Samtidig får julen en bæredygtig dimension. Se juletræet her. Leder du efter lækre keramik skåle eller fade til julelækkerierne eller dekorationerne? Så har vi et stort udvalg af skåle og fade fra vores dygtige keramikere. Se dem her. Skal der bæredygtige lys i juledekorationerne? Så har vi bivoks, som et alternativ til almindelige stearinlys. Se dem her. Derudover opfordrer vi til, at du køber dit juletræ lokalt og gerne økologisk, så der ikke er brugt energi og CO2 på at fragte det. Tag for eksempel en tur ud til den lokale landmand og fæld dit eget juletræ. Det er bare bedst for miljøet, og samtidig bliver det en hyggelig tur med børnene.

Juleinspiration fra Weensu.dk

Tag ud til den lokale landmand og fæld dit juletræ.

Juleinspiration fra Weensu.dk

Weensu.dk er en bæredygtig markedsplads, som både findes online og tidligere som fysisk butik. Der findes fortsat butik i Ry, Jylland, har de nye ejere har en masse julepynt og potentielle julegaver. Alt er lavet af lokale kunsthåndværkere med bæredygtighed for øje.

 

Juleinspiration fra Weensu.dk

Vær bæredygtig og økologisk til julefrokosten. Vi håber, at du bliver inspireret.

Skal garderoben piftes op til julefrokosten, så har vi styles til kvinder og børn i både uld og strik, samt i GOTS-certificeret bomuld. Det er tøj lavet uden farligt kemi, og det er produceret under bæredygtige forhold fra frø til færdigt produkt. Se udvalget af bæredygtig mode her.

Juleinspiration fra Weensu.dk – Eller rettere til slankekuren efter jul.

Vi anbefaler at drikke masser af vand. Julens indtag af alkohol sætter sit præg på systemet, og der er ikke noget bedre end at skylle kroppen igennem med rent postevand. Hvis du vil gøre det mere festligt, så kan du jo altid referere til det som gåsevin. Det er blot en idé. Køb ikke din gåsevin på plastikflaske, men køb en genbrugelig flaske, som kan fyldes igen og igen. Vandet i hanen fejler intet, og det er meget bedre for miljøet og budgettet i månederne efter jul. Spis magert og fiberrigt fx grød og grøntsagssupper.

juleinspiration fra weensu.dk

Drik masser af vand til og efter julemaden.

Weensu.dk ønsker dig en glædelig jul fyldt med inspiration. Vi har givet vores bud på bæredygtig inspiration her. Vi håber, at du føler dig inspireret til at være lidt grønnere midt i hjerternes fest. Glædelig jul fra os til dig.

Skrevet af Maibritt Bønnelykke Nielsen.

Vi vil rigtig gerne høre din mening

Leave a reply

Er du interesseret i Bæredygtighed?

Er du interesseret i Bæredygtighed?

Hvis Ja, så tilmeld dig her og følg med i udviklingen på området. Vi vil gøre vores for at sende spændende og relevante nyhedsbreve til dig.

Du er nu tilmeldt!

Weensu.dk
Left Menu Icon
Cart Menu Button Icon0
Indkøbskurv