Weensu.dk - En ansvarlig og bæredygtig markedsplads

Et grønt fokus og bæredygtighed fra webshoppen Mio-Bio

Et grønt fokus og bæredygtighed er kernen i Mio-Bio

Et grønt fokus er det, som startede idéen til webshoppen Mio-Bio. Den er drevet af Stian L´orange Nyhus og Lea L´orange Gustavsen. De har i hjemmet, hvor de bor to voksne og to børn, indrettet spisestuen til webshoppen. Herfra leder de efter bæredygtige og plastikfrie produkter til forbrugerne. Det er et omdrejningspunkt i firmaet, at produkterne skal være bedre for klimaet og være med til at sikre en bedre fremtid for vores børn. Derfor er fokusset i produkterne også, at det skal være miljøvenligt og så vidt muligt lavet af helt naturlige ingredienser. Også varer med fairtrade og socialansvarlighed har deres interesse. For hele projektet bagved Mio-Bio er baseret på en verden, der er bedre for os alle sammen.

Et grønt fokus og naturlige blokfarver i bivoks fra Mio-Bio

Naturlige blokfarver i bivoks fra Mio-Bio til legebørn i alle aldre.

Et grønt fokus og mindre plastik i havene er tanken bag Mio-Bio

Hvis du læser om Mio-Bio på deres hjemmeside, så handler deres tanker allermest om miljøet og en natur uden plastik og skrald ved strandene. De skriver blandt andet, at der hvert år skyller mere end 1.000 ton plastikaffald op på den jyske vestkyst. Det er bare ikke godt for os som mennesker eller naturen og dyrene, som lever i og omkring havet. Det tager mange hundrede år for plastikken at opløse sig, og selv her bliver det ikke til et naturvenligt produkt. Det bliver til mikroplast, der bliver spist af dyrelivet i havet og sætter sig i kroppen på fisk og havpattedyr.

Derfor er Mio-Bio med sine varer fast besluttet på at begrænse vores forbrug af plastik. Deres produkter er alternativer til de produkter, som vi ofte køber i plastik. For eksempel har de en tandbørste af bambus og bambus sugerør, som er miljøvenlige og nedbrydelige. Det er en bevæggrund, som vi kan følge hundrede procent her hos Weensu.dk.

Et grønt fokus og bæredygtige varer fra Mio-Bio

Udvalget hos Mio-Bio er bredt og tæller alt fra brugskunst til blokfarver, som selvfølgelig er miljøvenlige. De har fornyelig startet et samarbejde med os her fra Weensu.dk, og er kommet ind som forhandlere under vores paraply af bæredygtige firmaer og producenter. Derfor kan du nu både købe Mio-Bios varer på deres egen webshop og her hos os på Weensu.dk.

Vi vil rigtig gerne høre din mening

Leave a reply

Er du interesseret i Bæredygtighed?

Er du interesseret i Bæredygtighed?

Hvis Ja, så tilmeld dig her og følg med i udviklingen på området. Vi vil gøre vores for at sende spændende og relevante nyhedsbreve til dig.

Du er nu tilmeldt!

Weensu.dk
Left Menu Icon
Cart Menu Button Icon0
Indkøbskurv