Weensu.dk - En ansvarlig og bæredygtig markedsplads

Prints byLillianLund er grafiske plakater og kort.

Prints byLilianLund; fra idé til iværksætter.

Prints byLilianLund er grafiske plakater og kort lavet på bæredygtigt papir. Lilian Lund, som står bagved designet af de grafiske prints og kort, er uddannet grafisk designer i år 2000. Hun har arbejdet med reklamer og marketing for store firmaer. Men for ca. tre år siden besluttede hun, at hun ville lave grafik til almindelige mennesker. Det skulle være plakater og kort, som fik en betydning for dem, der købte eller modtog dem. Samtidig skulle det være med bæredygtighed i fokus. Derfor er papiret både bæredygtigt og FSC-certificeret. Lilian håber, at hun med meningsfuld grafik kan være med til at gøre op med hele ´brug-og-smid-væk-kulturen´. Mange køber et kort, giver det væk, og det smides herefter ud. Sådan skal det ikke være med Lilians prints. Det skal være noget folk vil gemme og nyde. Så ikke nok med at papiret er bæredygtigt, men hele tanken bag hendes kreationer er bæredygtig.

Her ses plakaterne med stjernetegn fra byLilianLund.

Her ses plakaterne med stjernetegn fra byLilianLund.

Prints byLilianLund; omgiv dig med ting, som giver mening.

Hele idéen med ByLilianLund er, at plakaterne og kortene skal give mening for dem, der kigger på dem. Grafikken er enkel og nordisk i sit udtryk og har meningsfulde læresætninger eller påmindelser. Når en plakat hænger på væggen, og vi dagligt kigger på den, så må den gerne minde os om noget, som gør os glade. Hendes kort har bland andet grafik og tekst omhandlende en solhilsen, der er et dagligt energiboost af yogaøvelser, som giver balance til krop og sind. Det kunne også være ti daglige affirmationer som du kan sige til dig selv foran spejlet hver dag, for at få styrket det dér selvværd. På den måde kan giveren af ét kort finde lige det budskab, som passer til modtageren. Her er Lilians ønske, at modtageren vil finde så meget mening i kortet, at det bliver gemt eller hængt op. Kortene er på den måde lige så velegnet som små plakater, som de faktiske plakater er. Lilian laver også billeder med stjernetegn. Disse er meget populære blandt unge. Stjernetegnene har stikord, der beskriver personligheden på det pågældende tegn. Det er i al sin enkelhed meget meningsfuld plakatkunst.

Prints byLilianLund kan du nu finde hos Weensu.dk.

Vi er begejstrede over det stilrene og nordiske look på ByLilianLunds plakater og kort. Derfor kan du nu få fingrene i disse på vores side på Weensu.dk, se dem her. Vi er helt med på den bæredygtige tanke bagved hendes produkter. Det er som Lilian selv siger, vi skal støtte og tro på hinanden, og alle skal have det godt.

Skrevet af Maibritt Bønnelykke Nielsen.

Vi vil rigtig gerne høre din mening

Kommenter på indlæg (kun dit navn vises)

Er du interesseret i Bæredygtighed?

Er du interesseret i Bæredygtighed?

Hvis Ja, så tilmeld dig her og følg med i udviklingen på området. Vi vil gøre vores for at sende spændende og relevante nyhedsbreve til dig.

Du er nu tilmeldt!

Weensu.dk
Left Menu Icon
Cart Menu Button Icon0
Indkøbskurv