Weensu.dk - En ansvarlig og bæredygtig markedsplads

En gave fra mig til dig

Jeg har tænkt over, hvordan jeg kommer af med noget af den keramik, som har stået og samlet støv på hylderne både herhjemme og i butik Weensu.

Et ønske, er at der gerne må komme flow i min produktion. Så der kan blive plads (både fysisk og mentalt) til at skabe nye idéer og dermed ny keramik.

Årstiden understøtter mig i min fornemmelse af at ville give slip på ‘gammelt’ – som blade, der visner og slipper træerne for at dale ned og lande blidt på jorden.

En idé blev til

da jeg var på vej ud at gå en søndagstur i skoven med familien, dukkede en idé op.
Jeg ville tage lidt af min keramik med mig og slippe det ud i naturen. – stille det på en bænk, en stub eller på en bro. Lige der, hvor du måske kommer forbi.

Ved at stille min keramik de steder, jeg kommer hen – sætter jeg spor og måske vil du følge mine spor og få dig en oplevelse, som du ikke havde forventet – et eventyr.

Helt konkret vil jeg, når jeg har sat min keramik på et sted, dele hints med dig på enten Instagram eller Facebook, så du nemmere kan finde frem.

keramik skål i sit rette element

Keramik skål i sit rette element.

En gave til dig

Jeg vil gerne give dig en gave og en oplevelse. Det vil både blive i byen og i naturen – et sted i det offentlige rum, hvor du vil kunne finde spor af min keramik.

Jeg har allerede sat mit første spor, og du kan se det her.
Jeg håber, du finder vej ?

Vi vil rigtig gerne høre din mening

Kommenter på indlæg (kun dit navn vises)

Er du interesseret i Bæredygtighed?

Er du interesseret i Bæredygtighed?

Hvis Ja, så tilmeld dig her og følg med i udviklingen på området. Vi vil gøre vores for at sende spændende og relevante nyhedsbreve til dig.

Du er nu tilmeldt!

Weensu.dk
Left Menu Icon
Cart Menu Button Icon0
Indkøbskurv